6 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στη σχέση σου για να παραμείνει υγιής

6 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στη σχέση σου για να παραμείνει υγιής

Ποια είναι τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουμε στις σχέσεις μας;

Σίγουρα ένας ειδικός θα μας έλεγε πως είναι πολλά, αλλά υπάρχουν κάποια λάθη που είναι πιο σημαντικά από άλλα και πρέπει να τα προσέξεις ιδιαίτερα ώστε να τα αποφεύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

#1. Θέλεις όλη του την προσοχή πάνω σου.

#2. Βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα πριν προλάβεις να μάθεις όλα τα γεγονότα.

 

#3. Κάνεις τη σχέση σου το επίκεντρο της ζωής σου. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των σχέσων είναι το συγκεκριμένο και η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι το κάνουν. Προσπάθησε να συνεχίσεις τη ζωή σου ανεξάρτητα από τη σχέση σου και μην δημιουργείς μια ολοκληρωμένη ζωή γύρω από τη σχέση σου.

 

#4. Κρατάς τα συναισθήματά σου μέσα σου νομίζοντας πως εκείνος καταλαβαίνει τα πάντα. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν τα πάντα και δεν…μυρίζουν τα νύχια τους. Ό,τι νιώθεις να σε καταπνίγει πες το! Μόνο έτσι θα λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσά σας.

 

#5. Τους κάνεις να πιστέψουν πως δεν χρειάζεται να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Μπορεί εκείνη τη δεδομένη στιγμή αυτή η πράξη να εξυπηρετεί κάποιες ανάγκες αλλά στην πορεία θα δεις πως το να καταπνίγεις τα θέλω του δεν θα σας βγει σε καλό.

#6. Νομίζεις πως οι πράξεις τους έχουν σκοπό να σε αλλάξουν και έτσι…μαθαίνεις να φαίρεσαι διαφορετικά. Όσο και αν θέλει ο άλλος να σε αλλάξει να συνεχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην θεωρείς πως αν αλλάξεις θα αρέσεις στον αγαπημένο σου περισσότερο.

faysbook.gr

demys blog