ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Τα μυστικά του μακιγιάζ του γάμου της από τη Βίλλυ Μουρτά!

ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: Τα μυστικά του μακιγιάζ του γάμου της από τη Βίλλυ Μουρτά!

Στα καλύτερά της είναι η τραγουδίστρια Έλενα Γεωργαντά η οποία είπε το "ΝΑΙ" ,φόρεσε νυφικό και μας άφησε άφωνους με τις επιλογές της...

Κάτι που δε θα γινόταν διαφορετικά μιας και η ίδια "λάμπει" από μόνη της! Πέρα από το εντυπωσιακό νυφικό που διάλεξε,το μακιγιάζ από τη Βίλλυ Μουρτά απογείωσε την ήδη εντυπωσιακή της εμφάνιση!

Demy's: Πως καταλήξατε στο συγκεκριμένο είδος μακιγιάζ; Βλέποντας την Έλενα ήξερες εξ'αρχής τι θα της ταίριαζε;

Βίλλυ Μουρτά:Την Έλενα την γνωρίζω πολλά χρόνια και το νυφικό μακιγιάζ της το ειχα στο μυαλό μου σαν κάτι φυσικό αλλα συγχρόνως και glamourous δίχως να επηρεάζει τη λάμψη του εντυπωσιακού νυφικού της. Ήθελε να είναι φυσική αλλα και λαμπερή την ημέρα εκείνη. Κινηθήκαμε λοιπόν σε γήινους τόνους στα μάτια και παίξαμε με διάφορες φωτοσκιάσει ς και λάμψεις στο υπόλοιπο πρόσωπο. Το μακιγιάζ έπρεπε να είναι πολύ σταθερό και έτσι και έγινε χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Demy's:Όταν μια νύφη επιλέγει να κάνει δύο διαφορετικά χτενίσματα και μακιγιάζ την ημέρα του γάμου της, εμείς απλά τη λατρεύουμε.Είδαμε οτι η Έλενα στο κέντρο αλλαξε χτένισμα και μακιγιάζ...

Βίλλυ Μουρτά:Ναι! Ήταν μία δική μου πρόταση η αλλαγή του μακιγιάζ, διοτι η Έλενα μπορεί να υποστηρίξει πολύ καλα και το έντονο κραγιόν, οπότε φορέσαμε ένα γλυκό, κόκκινο χρώμα στα χείλη.Τονίσαμε ακόμα λίγο το ρούζ, οι hair stylists σηκωσαν τα μαλλιά της ψηλά και με αυτό τον τρόπο διαφοροποίησε το look της φορώντας την δεύτερη δημιουργία της Ανθής Καρδάρα.

Demy's: Ποιό είναι λοιπόν το μυστικό για σταθερό μακιγιάζ ως το πρωί;

Βίλλυ Μουρτά:Αν έχεις χρησιμοποιήσει το κατάλληλο primer πριν το μακιγιάζ, μετα εχεις εφαρμόσει ενα πολύ σταθερό makeup και έχεις κλειδώσει το αποτέλεσμα με το καλύτερο setting spray δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

 

Τη Μake up Artist Βίλλυ Μουρτά, μπορείτε να βρείτε στο καταστήμα Faceshop στην εμπορική στοά Σκλαβενίτη, στην Περιβόλα Πατρών. Mπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της και μέσω της προσωπικής της σελίδας στο  instagram:

https://www.instagram.com/villys_make_up/?utm_source=ig_profile_share&igshid=1tjczhpqh9ec0&fbclid=IwAR06vIso3vNKZPOBprahtFT19Km053DyDV2JDNPSA48KoJ5OyP6yWjCpqiM

 

demys blog