6 εύκολα tips για να βελτιώσεις το σεξ μαζί του…

6 εύκολα tips για να βελτιώσεις το σεξ μαζί του…

Όταν το σεξ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δεν είναι καλό αρχίζουν τα προβλήματα.

Όμως οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το σεξ μπορεί να βελτιωθεί ειδικά αν το επιθυμούν και οι δύο σύντροφοι σε μια σχέση. Δες παρακάτω ποια tips να ακολουθήσεις για να αλατοπιπερώσετε λιγάκι την ερωτική σας ζωή.

#1. Μπορεί να μην τολμάς να του το πεις αλλά να ξέρεις πως από τη στιγμή που θα μιλήσετε για αυτό το θέμα τα πράγματα θα πάνε σίγουρα προς το καλύτερο.

#2. Αν θέλεις να πάρεις δραστικές αποφάσεις τότε θα πρέπει να αλλάξετε και οι δύο την ιεροτελεστία που ακολουθείτε στο σεξ. Αυξήστε τα προκαταρκτικά, χρησιμοποιήστε περισσότερη φαντασία και αποκαλύψτε ο ένας στον άλλον τις φαντασιώσεις σας. 

 

#3. Δείτε μαζί ερωτικές ταινίες και να είστε σίγουροι πως με αυτόν τον τρόπο το σεξ θα αναβαθμιστεί σημαντικά. Δεν χρειάζεται να βλέπετε κάθε φορά κάποια ερωτική ταινία αλλά που και που βοηθάει.

 
 

#4. Δοκιμάστε κάτι καινούριο όσο κλισέ και αν σας ακούγεται. Μπορεί να σας φαίνεται κουτό να χρησιμοποιήσετε σαντιγί στο κρεβάτι αλλά αν το κάνετε μπορεί να νιώσετε πολύ διαφορετικά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και αυτή η αλλαγή να σας αρέσει.

 

#5. Πιείτε ένα ποτάκι πριν κατευθυνθείτε προς την κρεβατοκάμαρα και αρχίστε το ερωτικό παιχνίδι πριν μπείτε κάτω από τα σεντόνια. Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς μπορείτε να πετάξετε μερικά υπονοούμενα στον αγαπημένο σας που θα δημιουργήσουν μια πρώτη ερωτική ένταση ανάμεσά σας. Ενθαρρύνετε τον αγαπημένο σας να κάνει το ίδιο με εσάς.

#6. Ανανέωσε όλα σου τα εσώρουχα και τις κρέμες σώματος. Πριν κατευθυνθείς προς το κρεβάτι φόρεσε τα αγαπημένα σου εσώρουχα, άπλωσε κρέμα  ή λάδι στο κορμί σου και νιώσει πιο σέξι από ποτέ.

demys blog