Για δεύτερη χρονιά στην Πάτρα η βιωματική εμπειρία "Δείπνο στο Σκοτάδι"-Δείτε φωτογραφίες

Για δεύτερη χρονιά στην Πάτρα η βιωματική εμπειρία "Δείπνο στο Σκοτάδι"-Δείτε φωτογραφίες

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των πολιτών και ενίσχυσης ευάλωτων ομάδων, υποστήριξε για δεύετρη χρονιά τη δράση «Δείπνο στο Σκοτάδι», μια βιωματική εμπειρία, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες προσπάθησαν να γνωρίσουν ένα μόνο κομμάτι της καθημερινότητας των τυφλών ατόμων και η προσέλευση ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδας σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στις 9 το βράδ στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «PIAZZA SANTA ROSA», Νόρμαν, Άστιγγος και Σάντα Ρόζα στην Πάτρα, καθώς είναι ο κατάλληλα προσβάσιμος χώρος, που δύναται να διαμορφωθεί ανάλογα, για την επιτυχή πραγματοποίηση της δράσης.

Ένα δείπνο στο απόλυτο σκοτάδι βίωσαν  οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Τυφλών. Έτσι ήρθαν σ’ επαφή με το σκότος που υπάρχει στη ζωή των τυφλών και τη δυνατότητα ανάπτυξης των υπολοίπων αισθήσεων, ως μέσο επιβίωσης μέσα στο σκοτάδι για την αυτοεξυπηρέτηση. Η εκδήλωση στοχεύει στην προσέγγιση των πολιτών στον τρόπο διαβίωσης των τυφλών ατόμων, των δυσκολιών και των περιορισμών που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Oι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μετά το 'Δείπνο στο σκοτάδι", αφού άναψαν τα φώτα: