Δεν πάει ο νους σου ποια είναι η πιο hot λεπτομέρεια στα ρούχα μας αυτό το καλοκαίρι!

Δεν πάει ο νους σου ποια είναι η πιο hot λεπτομέρεια στα ρούχα μας αυτό το καλοκαίρι!

Κάθε καλοκαίρι ανυπομονούμε να μάθουμε τις νέες τάσεις ώστε να είμαστε πανέτοιμες την ευλογημένη εκείνη μέρα που θα φύγουμε για διακοπές. Θέλουμε φυσικά να εντυπωσιάσουμε όλο το instagram αλλά και ολόκληρο το νησί στο οποίο θα καταφτάσουμε. 

Σήμερα σου έχουμε μια τάση που θα αγαπήσεις πολύ γιατί θα βγάλει από μέσα σου την πιο κοριτσίστικη διάθεσή σου.

Πρόκειται για τους φιόγκους, μια λεπτομέρεια που πολλοί σχεδιαστές συμπεριέλαβαν στις επιδείξεις τους στις Εβδομάδες Μόδας.

 

Πού θα φορέσεις τους φιόγκους σου; Όπου μπορείς να φανταστείς! Βάλε στα μαλλιά σου, στις τιράντες της μπλούζας σου ή επέλεξε top και φορέματα που έχουν δεσίματα που δημιουργούν φιόγκους όσο μεγάλους ή μικρούς τους επιλέξεις εσύ να είναι.

Στη gallery που θα δεις παραπάνω θα εντυπωσιαστείς με όλους αυτούς τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να ακολουθήσεις αυτή την hot τάση. Μην καταπιεστείς, άσε ελεύθερη τη φαντασία σου και δημιούργησε μοναδικά looks.

Στο καθημερινό outfit που επιλέγεις για τη δουλειά πρόσθεσε έναν φιόγκο δένοντας ένα φουλάρι ή μια λεπτή κορδέλα στον λαιμό στη μπροστινή μεριά του πουκαμίσου. Όσο για τις πιο βραδινές ή πιο επίσημες εμφανίσεις σου να θυμάσαι πως οι μεγάλοι φιόγκοι είναι must! 'Οσο πιο μεγάλοι τόσο πιο ιδιαίτερο look θα παρουσιάσεις. 

limeandlife.com

demys blog