Τα πουλόβερ είναι τα αγαπημένα μας ρούχα της σεζόν -Ποια πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας!

Τα πουλόβερ είναι τα αγαπημένα μας ρούχα της σεζόν -Ποια πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας!

Τα χουχουλιάρικα, cozy και ζεστά πουλοβεράκια είναι τα αγαπημένα μας ρούχα για αυτή τη σεζόν και ειδικά τον Δεκέμβριο που είναι ο μήνας των Χριστουγέννων!

Ποιες τάσεις έχουμε ήδη ξεχωρίσει; Δες όλα τα trends στα πουλόβερ παρακάτω και ξεκαθάρισε την ντουλάπα σου για να παραμείνεις στιλάτη και στις γιορτές.

#1. Η Caitlin Covington φοράει ένα chunky πουλοβεράκι και μας συστήνει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Τα ugly sweaters, όπως επίσης λέγονται, είναι huge τάση, ειδικά κατά την περίοδο των γιορτών και αποτελούν επίσης την τέλεια ιδέα για δώρο.

 

#2. Τα ζιβάγκο πουλοβεράκια με puffy sleeves έχουν επίσης κλέψει τις καρδιές μας και φέτος τα προτιμάμε περισσότερο σε ανοιχτούς τόνους.

#3. Το μπεζ παραμένει ένα χρώμα- πρωταγωνιστής στις ντουλάπες μας. Το αγαπάμε γιατί συνδυάζεται εύκολα με κάθε μας ρούχο, ταιριάζει με όλα τα χρώματα και μπορείς να το βρεις σε πολλά e-shops σε διάφορα σχέδια και στιλ.

#4. Τα sweater dresses έχουν μπει και φέτος στη λίστα με τα must have της σεζόν και οι πιο πολλές influencers τα προτιμούν με έντονα prints, όπως floral, animal και γεωμετρικά σχέδια.

#5. Φέτος είναι η χρονιά των oversized πουλόβερ (και ρούχων γενικότερα) και αυτό το γεγονός μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ακόμα και αν πάρουμε 1-2 κιλάκια μέσα στις γιορτές τουλάχιστον ξέρουμε πως με τα oversized δεν θα φαίνονται.

#6. Οι γήινοι τόνοι καταφέρνουν να μπουν για τα καλά στις ζωές μας και στα outfits που επιλέγουμε για αυτόν τον χειμώνα. Το καφέ, το ζαχαρί, το μπορντό είναι τα must χρώματα της σεζόν.

#7. Αν δεν είσαι φαν των γήινων χρωμάτων τότε σου έχουμε και μια εναλλακτική επιλογή καθώς οι παλ αποχρώσεις είναι επίσης στη λίστα με τα top trends.

faysbook.gr

demys blog