6 τρόποι για να φορέσεις animal print μέσα στον Οκτώβριο!

6 τρόποι για να φορέσεις animal print μέσα στον Οκτώβριο!

Τα animal print ρούχα παραμένουν στη μόδα και φέτος και πολλές influencers τα φοράνε συχνά στην καθημερινότητά τους δίνοντάς μας ιδέες για τέλειο  styling.

Τα λεοπάρ, τα snake prints, τα zebra και τα cow prints γίνονται viral και παρακάτω θα δεις μερικούς τρόπους για να τα υιοθετήσεις κι εσύ όλες τις ώρες της ημέρας.

Η πανέμορφη και άκρως εντυπωσιακή Tezza μας δείχνει έναν super hot συνδυασμό που αξίζει να δοκιμάσουμε. Η ίδια φοράει το λεοπάρ φόρεμά της με ένα biker shorts σε snake print κάνοντας έναν mix & match συνδυασμό που μας αρέσει ιδιαίτερα.

 

Η Chiara Ferragni, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μας έχει δείξει πολλές φορές την αδυναμία της στα animal prints. Σε αυτό το look η ίδια έχει συνδυάσει το λεοπάρ παντελόνι της με oversized φούτερ και combat boots.

Danielle Bernstein ποντάρει στα statement παπούτσια της και δημιουργεί ένα υπέροχο look που ξεχωρίζει. Η Miss We Wore What φοράει cow boots με cow print και οπλοκληρώνει το outfit με δερμάτινο blazer.

Valeria Lipovetsky προτιμάει το snake print για τα πιο αθλητικά της ρούχα και συγκεκριμένα επιλέγει κολάν και ασορτί μπουστάκι.

 
 
 

H Aimee Song φοράει σατέν βερμούδα και πουλοβεράκι και δίνει λίγο παραπάνω στιλ στο look της φορώντας ένα ζευγάρι πέδιλα με cow prints. Όπως θα έχεις καταλάβει φέτος τα cow prints πρωταγωνιστούν στις τάσεις και τα φοράμε για να αναβαθμίσουν την εικόνα μας.

Η Aimee Song προτιμάει τα snake prints για τις μπότες της και μάλιστα τις συνδυάζει με teddy coat, δερμάτινο σορτς και πλεκτό top δημιουργώντας ένα πολύ σικ outfit.

faysbook.gr

demys blog