Το show Dolce & Gabbana για το φθινόπωρο του 2019 ήταν μια ωδή στο «Elegance»

Το show Dolce & Gabbana για το φθινόπωρο του 2019 ήταν μια ωδή στο «Elegance»  Το show Dolce & Gabbana για το φθινόπωρο του 2019 ήταν μια ωδή στο «Elegance»
Watch the video

Το show Dolce & Gabbana για το φθινόπωρο του 2019 ήταν μια ωδή στο «Elegance»


O oίκος Dolce & Gabbana έδωσε στον κόσμο της μόδας μια ανασκόπηση της πορείας του μέσα στο χρόνο, σε ένα εντυπωσιακό show με 127 εμφανίσεις.  Η συλλογή δεν είχε καθόλου τυχαία τον τίτλο «Elegance».

Οι σχεδιαστές Domenico Dolce και Stefano Gabbana άνοιξαν το σόου με κομψά κοστούμια που συνοδεύονταν από καπέλα fedora ή περίτεχνα φτερωτά βέλο.

Στη συνέχεια, στο catwalk είδαμε μία σειρά από μεταξωτά φορέματα και φούστες, σιφόν και μεταξωτά φορέματα ή παντελόνια με ιδιαίτερες μπορντούρες.

Το σχεδιαστικό δίδυμο παρουσίασε μία σειρά από ρούχα με πλούσια prints. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τόσο τα χρώματα και όσο και τα υφάσματα που επιστρατεύτηκαν γι'αυτή τη συλλογή, για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019.

Βιολετί και αποχρώσεις του φούξια, κόκκινο και πετρόλ συνέθεσαν την πιο κομψή παλέτα, η οποία έβαψε χρυσαφένια μπροκάρ κεντήματα και άφθονα layers από τούλι.

Το show παρουσιάστηκε στο Metropol, το ιστορικό σινεμά του Μιλάνου, με το runway να μοιάζει με ένα αληθινό κόκκινο χαλί.

demys blog