Ελένη Φιλίνη: Ο συγκινητικός λόγος που δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά!

Ελένη Φιλίνη: Ο συγκινητικός λόγος που δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Grande, η Ελένη Φιλίνη μίλησε για όλους και για όλα!


Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τους λόγους που δεν παντρεύτηκε και δεν απέκτησε ποτέ δικό της παιδί. 

Δεν θέλησες ποτέ να παντρευτείς, να δημιουργήσει τη δική σου οικογένεια;

Εμένα οι σχέσεις μου ήταν σαν γάμος. Το τυπικό μέρος ίσως να μου έλειψε και αυτό γιατί βαριέμαι τα διαδικαστικά, όχι τίποτα άλλο. Γενικά τα βαριέμαι τα διαδικαστικά. Δηλαδή τι; Όταν έχεις έξι χρόνια σχέση, σαν γάμος δεν είναι; Από εκεί και πέρα ξέρεις τι γλύτωσα αν είχα παντρευτεί και χώριζα; Δικαστήρια, δικηγόρους, διαμάχες, πάρε αυτό εσύ, κρατάω αυτό εγώ. Πω πω Χριστέ μου αυτά μπορεί να με «διαλύσουν» εμένα.

Δεν προχώρησες σε έναν γάμο με την λογική πως αργότερα θα χωρίσεις;

Ναι. Ήξερα πως θα χωρίσω γι’ αυτό και δεν προχώρησε σε γάμο. Αυτό το ξέρεις. Πάντα το ξέρεις. Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ. Αυτό που έχω να πω είναι όσοι χωρίζετε να μην τρώτε τις σάρκες σας και «βγάζετε» τα μάτια σας ειδικά αν έχετε παιδιά. Ένας λόγος που δεν έκανα παιδιά είναι πως καταρχήν δεν θα ήθελα μετά να χωρίσω αλλά και αν συνέβαινε αυτό, που να ξέρω μετά εγώ αν ο άλλος δεν θα ήθελε μετά να με εκδικηθεί μέσα από το παιδί μας; Τόσα ακούμε καθημερινά. Ο ένας σκότωσε την κόρη του, ο άλλος τον γιο του για να εκδικηθεί λέει την πρώην σύζυγο του. Η άλλη σκοτώνει τα παιδιά για να εκδικηθεί τον άνδρα της. Όλα αυτά είναι παρανοϊκά πράγματα που λες πώς αυτά τα κάνουν κάποιοι που κατά τα άλλα είναι άνθρωποι. Που δεν ήταν έτσι όμως πριν ένα χρόνο, πριν δύο χρόνια.

Ενώ λατρεύεις τα παιδιά, γιατί επέλεξες να μην φέρεις στον κόσμο ένα δικό σου;

Μπορεί να σε φάω αν δω ότι πειράζεις παιδί, γέρο ή ζωάκι. Είμαι πολύ ευαίσθητη απέναντι σε αυτά τα πλάσματα. Για να φέρεις όμως στον κόσμο ένα παιδί πρέπει να αφοσιωθείς εξ' ολοκλήρου στο παιδί αυτό, για να γίνει σωστοί άνθρωπος στην κοινωνία. Γενικά, όμως, δεν έχω αυτό το ένστικτο βρε παιδί μου. Είναι κακό; Λεν αισθάνθηκα την ανάγκη ποτέ. Δηλαδή, τι σημαίνει πρέπει να παντρευτούμε, πρέπει να κάνουμε παιδί, πρέπει το ένα, πρέπει το άλλο. Γιατί ρε παιδιά πρέπει; Ποιος το επιβάλει δηλαδή; Λεν θα με «κλείσει» εμένα η κοινωνία σε κουτάκια. Όχι, δεν θέλω να το κάνω. Δεν ενοχλώ κανέναν. Δικαίωμα μου είναι να μην θέλω. Δεν έχω ούτε και τον εγωισμό με το ζόρι να έχω τη «συνέχεια» μου μέσα από ένα παιδί. Ποια συνέχεια μου; Σε ποιόν πλανήτη; Αυτόν που τον αφανίζουμε κάθε μέρα και καυχιόμαστε.

Ελένη Φιλίνη: "Είχα σχέσεις ζωής και..." Η αφοπλιστική συνέντευξη της ηθοποιού στο Υouweekly.gr!

Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια και ερμηνεύτρια, μετά από σειρά live εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, μιλάει στο Youweekly.gr και αποκαλύπτει αν έστω και αργά, θα αποφασίσει να παντρευτεί!

Τι μας αποκάλυψε;

Μετάνιωσες που δεν παντρεύτηκες ποτέ;

Είμαι από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους που υπάρχουν... Παντού δίπλα μου βλέπω δράματα, διαζύγια και παιδιά που τα τραβάνε πότε ο ένας και πότε ο άλλος στη μέση και δικάζουν και αυτά με τη σειρά τους τους γονείς. Κάθε μέρα τα ζω αυτά και ρωτάς αν έχω μετανιώσει; Είμαι τυχερή και ευτυχισμένη. Ήταν δύσκολο να κάνω παιδί και να παντρευτώ άμα ήθελα; Είχα σχέσεις ζωής και δεν της προχώρησα.

Τώρα έχεις σχέση;

Άσε με να έχω ένα μυστήριο στη ζωή μου.. Άμα βρω τον άντρα της ζωής μου θα το πω, άσχετα αν στην αρχή όλες νομίζουμε ότι βρήκαμε τον άντρα της ζωής μας και μετά την πατάμε. Τα έχω ψάξει όλα αυτά πολύ για να καταλήξω να έχω γαλήνη και να είμαι καλά. Δεν θέλω να με ταράζει κανείς...

demys blog