"Βόμβα" για το νέο Mega: Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι ετοιμάζουν μποϊκοτάζ! Η ανακοίνωση τους

"Βόμβα" για το νέο Mega: Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι ετοιμάζουν μποϊκοτάζ! Η ανακοίνωση τους

Μια είδηση σαν "βόμβα" έσκασε για το νέο Mega καθώς οι εργαζόμενοι του ετοιμάζουν μεγάλο μποϊκοτάζ!

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωση οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του πρώην μεγάλου καναλιού και τι ζητάνε;

Η Ναταλί Κακκαβά εργαζόταν στο κανάλι, καθώς έλεγε τον καιρό. Η ίδια με ανακοίνωση της στο Instagram αναφέρει πως όλοι οι εργαζόμενοι ζητούν να πληρωθούν από την νέα διοίκηση.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση της αναφέρει:

«Καλουμε τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας, να αναλογιστούν πως τα προγράμματα του πραγματικού MEGA, οι μοναδικές του σειρές αλλά και το ανυπολόγιστης αξίας αρχείο των ειδήσεών του, που πρόκειται σύντομα να επανέλθουν στον τηλεοπτικό αέρα, φέρουν πάνω τους τον απλήρωτο ιδρώτα εκατοντάδων εργαζομένων και των ταλαίπωρων οικογενειών τους, να γνωρίζουν πως το νέο κανάλι που έχει "αρπάξει" με "νόμιμο" τρόπο την επωνυμία "MEGA" δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό Mega που ζάμπλουτοι "φιλάνθρωποι" επιχειρηματίες -και οι παρ'αυτών "Ρασπούτιν"- έκλεισαν με δόλιο τρόπο.

Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους τηλεθεατές σε μποϊκοτάζ από την τηλεθέαση των δικών μας έργων μέχρι οι νέοι κάτοχοι της θρυλικής επωνυμίας και του πανίσχυρου brand name "MEGA", αποκαταστήσουν οικονομικά και ηθικά όλους τους εργαζόμενους του ενός και μόνου Mega που υπήρξε ποτέ.. Απλήρωτοι εργαζόμενοι (του πραγματικού) Mega»

demys blog