Ο τεμπέλικος τρόπος για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη!

Ο τεμπέλικος τρόπος για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη!

Τα σαρκώδη και αισθησιακά χείληδεν αποτελούν μόνο ερωτική φαντασίωση των αντρών. Αυτός είναι ο τεμπέλικος τρόπος για να φαίνονται σαρκώδη!

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους πόθους των γυναικών, οι οποίες επιχειρούν να δοκιμάσουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν.

 

Ενυδατώστε τα χείλη με λιπ μπαλμ

Ως πρώτο βήμα, η Κλάιν συμβουλεύει να ενυδατώσετε τα χείλη σας, εφαρμόζοντας λίγη ποσότητα λιπ μπαλμ, ειδικά το χειμώνα. Αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε πέντε με δέκα λεπτά. Προτιμήστε ένα μπαλμ με μέντα, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση της ροής του αίματος.

Καταπολεμήστε την ξηρότητα

Τα χείλη φαίνονται πιο μικρά, όταν είναι ξηρά και σκασμένα. Ενας εύκολος τρόπος να διορθώσετε την εικόνα τους είναι το σκραμπ, δηλαδή η απολέπιση, που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Χρησιμοποιήσετε μια παλιά σας οδοντόβουρτσα και κάντε κυκλικές κινήσεις για να αυξήσετε παράλληλα την κυκλοφορία του αίματος.

undefined

Δημιουργήστε μια σταθερή βάση για το κραγιόν

Πριν φορέσετε το κραγιόν σας, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει την κατάλληλη και σταθερή βάση. Σε αυτό συμβάλλει το φαουντέισιον, το οποίο μπορείτε να βάλετε στα χείλη ταμποναριστά και να το απλώστε σε όλη την επιφάνεια τους.

Τονίστε την καμπύλη των χειλιών σας

Αναφερόμαστε στο λεγόμενο «cupid bow» ή αλλιώς στην καμπύλη που σχηματίζει το άνω χείλος. Η Κλάιν προτείνει να βάλετε λίγη ποσότητα από το χάιλαϊτερ στο κέντρο της καμπύλης, για να τη φωτίσετε.

Χρησιμοποιήστε πιο σκούρα απόχρωση

Ενας δοκιμασμένος και αποτελεσματικός τρόπος για να φανούν τα χείλη σας αυτομάτως πιο μεγάλα, είναι να χρησιμοποιήσετε πιο σκούρα απόχρωση τόσο στο περίγραμμα, όσο και σε όλη την επιφάνεια τους, για να τα γεμίσετε, πριν από το κραγιόν. Η ειδικός λέει πως θα πρέπει να διαλέξετε μια απόχρωση που θα είναι ένα με δύο τόνους πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Αυτό θα κάνει το αποτέλεσμα πιο ρεαλιστικό και φυσικό.

Κάντε μακιγιάζ έξω από τις γραμμές των χειλιών

Ενα ακόμα τρικ που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες είναι ο σχηματισμός μιας γραμμής με το μολύβι χειλιών, ακριβώς πάνω από τη φυσική γραμμή τους. Αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση για να μην είναι το αποτέλεσμα υπερβολικό και άσχημο, όμως για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να επιλέξετε μια απόχρωση που να μοιάζει σε αυτή του κραγιόν σας.

undefined

Κοντούρινγκ στα χείλη

Αν πιστεύατε ότι η τεχνική του κοντούρινγκ λειτουργεί μόνο στα ζυγωματικά, τότε κάνετε λάθος. Το παιχνίδι με τις φωτοσκιάσεις στα χείλη είναι δυνατόν να τους δώσει όγκο. Χρησιμοποιήστε μπρόνζερ ή μια σκούρα ουδέτερη πούδρα.

Αποφύγετε το σκούρο κραγιόν

Τα σκούρα χρώματα δεν προσθέτουν όγκο στα χείλη. Αντιθέτως, όπως σημειώνει η Κλάιν αυτά κάνουν λιγότερο εντυπωσιακή την εικόνα τους και είναι δύσκολα στην εφαρμογή. Συμβουλεύει να αγοράσετε αποχρώσεις φυσικές, nude ή αυτές που πλησιάζουν το απαλό ροζ. Επίσης, μπορείτε να εφαρμόσετε έναν πιο ανοιχτό τόνο στο κέντρο των χειλιών, για να κάνετε το όμπρε εφέ.

Πείτε «ναι» στο γκλος και τις γυαλάδες

Μπορεί να απεχθάνεστε πια τα προϊόντα τύπου γκλος για τα χείλη, όμως κάποτε και πιο συγκεκριμένα στην εφηβεία σας, ήταν τα μόνα που φορούσατε όταν ολοκληρώνατε το μακιγιάζ σας. Ηρθε η στιγμή να τα βγάλετε ξανά από το νεσεσέρ, γιατί δίνουν μια φυσική φωτεινότητα στα χείλη, που τα κάνει αυτομάτως μεγαλύτερα και ζουμερά. Βάλτε λίγη ποσότητα στο κέντρο τους.

Κάντε λέιερινγκ με το μακιγιάζ των χειλιών

Εφαρμόστε ένα χρώμα σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Επειτα συνεχίστε με έναν τόνο πιο «ανοιχτό» στο κέντρο τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και λευκό μολύβι χειλιών. Κάντε το μπλέντινγκ, δηλαδή την ανάμειξη, με τη βοήθεια των δαχτύλων σας και δώστε στα χείλη σας άλλη διάσταση!

demys blog