ΔΕΙΤΕ τις πιο festive make up προτάσεις από την make up artist Bιλλυ Μουρτά!

ΔΕΙΤΕ τις πιο festive make up προτάσεις από την make up artist Bιλλυ Μουρτά!
Πέρα από τα ρούχα που θα επιλέξουμε για τις festive εμφανίσεις μας, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και το μακιγιάζ μας καθώς απογειώνει το εορταστικό look κάνοντάς μας ακαταμάχητες!
Τα εορταστικά μακιγιάζ είναι αυτά που θέλουν το λίγο κάτι παραπάνω και φυσικά όλη τη δεξιοτεχνία μας!Τα smokey eyes, το glitter και τα έντονα κραγιόν είναι πρωταγωνιστές.
Και επειδή κάτι τέτοια τα λατρεύω ήρθε η ώρα να σου δείξω μερικές λαμπερές προτάσεις για εορταστικό μακιγιάζ. Γιατί να σου πω και κάτι; Εμένα μου αρέσει μέσα σε όλο αυτό το στολισμένο και το γεμάτο χαρά κλίμα να εμπνέομαι και να δημιουργώ!
 
Σε περίπτωση που είσαι φαν των κραγιόν μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Μπορείς να επιλέξεις έντονα κραγιόν και να δώσεις έμφαση μόνο εκεί ή να επιλέξεις ένα πιο απαλό χρυσό-καφέ μακιγιάζ στα μάτια και να τονίσεις πολύ τα χείλη.
Η μεταλλική σκιά ματιών κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αυτά τα χρώματα σε συνδυασμό με λαμπερό δέρμα και γυαλιστερά χείλη εμπνέουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας και δημιουργούν ένα εφέ που λάμπει απο κάθε γωνία!
Απόλυτη επισης τάση της σεζόν είναι και το σβησμένο eyeliner με έμφαση την εσωτερική γωνία του ματιού, την οποία φροντίζουμε να τονίζουμε με λάμψεις και σατινέ υφές που λαμπυρίζουν!
Τελος... Το καθαρο γυαλιστερο δέρμα που σφίζει από υγεία είναι το κυρίαρχο σημείο για μια festive εμφάνιση γι'αυτό φρόντισε να το διατηρείς ενυδατωμένο και λαμπερό!
 
Μαke up Artist Βίλλυ Μουρτά

 
 
 

demys blog