Η Kim Kardashian θυμάται με ένα throwback post τα φρύδια που δεν πρέπει αποκτήσετε ποτέ ξανά!

Η Kim Kardashian θυμάται με ένα throwback post τα φρύδια που δεν πρέπει αποκτήσετε ποτέ ξανά!

Kim Kardashian έχει περισσότερους από 202 εκατομμύρια followers και κάθε νέο γίνεται viral. Ακόμη κι αν πρόκειται για ένα νέο hair look.

 

Επίσης άλλαξε τα beauty δεδομένα αφού είναι εκείνη που μας σύστησε το contouring αλλά και το βαρύ makeup από το πρωί.

Ακόμη κι αν δεν είστε θαυμάστριες της, είναι σίγουρο ότι ρίχνεται μια κλεφτή ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Φροντίζει άλλωστε να ενημερώνει τους ακόλουθους τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για τα ταξίδια ή τα νέα λανσαρίσματα του beauty brand της.

Συχνά ανεβάζει throwback posts, συνήθως με τον πατέρα και τις αδερφές της. Αυτό ακριβώς έκανε και χθες με μια φωτογραφία από τα 90’s που αποδεικνύει πως ακόμη και οι celebrities τη συγκεκριμένη δεκαετία ακολούθησαν μια τάση που όλες θέλουμε να ξεχάσουμε.

Ποια είναι; Τα λεπτά και χωρίς σχήμα φρύδια.

Στη φωτογραφία η Kim είναι με την αδερφή της, Kourtney. Και όπως θα δείτε στη συνέχεια υπάρχουν τεράστιες διαφορές με το σήμερα.

Η Kim έχει τα μαλλιά της ελεύθερα, με χωρίστρα στη μέση ενώ έχει στερεώσει pins στις δύο πλευρές. Η Kourtney από την άλλη, έχει δύο χαμηλές πλεξούδες.

 
 

Eκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι τα λεπτά τους φρύδια που κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι. Φυσικά δεν ήταν οι μόνες που ακολούθησαν τη συγκεκριμένη τάση.

Celebrities όπως οιQ Reese Whitherspoon, Drew Barrymore, Gwen Stefanie και Lucy Hale ήταν fans των λεπτών φρυδιών και σίγουρα προσπαθούν να το ξεχάσουν.

Κάπου υπάρχει κρυμμένη μια φωτογραφία σας με το συγκεκριμένο σχήμα φρυδιών και κάθε φορά που τη βλέπετε αναρωτιέστε για ποιο λόγο κάνατε κάτι τέτοιο.

Η απάντηση είναι απλή: Οι τάσεις δεν είναι πάντα κομψές κι ευτυχώς για όλες μας η συγκεκριμένη αποτελεί παρελθόν.

demys blog