DIY: 3 δροσερές μάσκες ενυδάτωσης που θα απλώσετε μετά την έκθεσή σας στον ήλιο!

DIY: 3 δροσερές μάσκες ενυδάτωσης που θα απλώσετε μετά την έκθεσή σας στον ήλιο!

Η θάλασσα, το νερό της πισίνας και ο ήλιος αφυδατώνουν το δέρμα και το γνωρίζετε.

Το φροντίζετε όλες σας και πρέπει να σας δώσουμε συγχαρητήρια.

Απλώνετε το αντηλιακό σας, έχετε το ενυδατικό σας σπρέι και το αναζωογονείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας και παράλληλα ακολουθείτε πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Όπως και να’ χει όμως θα πρέπει να τους προσφέρετε ακόμη περισσότερη ενυδάτωση ώστε να παραμένει λαμπερό και υγιές. 

Αυτό σημαίνει πως πρέπει 1-2 φορές την εβδομάδα να απλώνετε μάσκες που θα προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα που θέλετε. 

Δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείτε. Θα τις φτιάξετε μόνες σας με δροσερά υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας. Εμείς σήμερα σας έχουμε 3 διαφορετικές που θα λατρέψετε. 

Μάσκα με αβοκάντο και μέλι. Είναι η μάσκα που χρησιμοποιούν celebrities όπως η Victoria Beckham.

Τι θα χρειαστείτε: 1/2 λιωμένο αβοκάντο, 1/2 κ.σ. λάδι καρύδας και 2 κ.σ. μέλι. Αναμειγνύετε καλά τα υλικά μέσα σε ένα μπολ.

 
 

Απλώνετε τη μάσκα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την αφήνετε για 15 λεπτά. Την αφαιρείτε με άφθονο χλιαρό νερό και απλώνετε τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα.

Μάσκα με αγγούρι

Θα χρειαστείτε: 1 αγγούρι και 1 κ.σ. ζάχαρη. Τρίψτε το αγγούρι και στη συνέχεια λιώστε το. Το αναμειγνύετε με τη ζάχαρη καλά μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα. Απλώστε τη μάσκα σε πρόσωπο και λαιμό και αφήστε τη για 10 λεπτά. Την αφαιρείτε με κρύο νερό και ταμπονάρετε καλά. Καλό είναι πριν απλώσετε τη μάσκα να τη βάλετε για λίγο στο ψυγείο.

Μάσκα με aloe vera

Η συγκεκριμένη αποτελείται από το εξής ένα υλικό μόνο. Αυτό σημαίνει πως θα απλώσετε το gel σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Την αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Την αφαιρείτε με νερό και είστε έτοιμες.

 faysbook.gr

demys blog