Ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη; Το μανικιούρ της Jessica Alba είναι η τέλεια ιδέα για σένα!

Ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη; Το μανικιούρ της Jessica Alba είναι η τέλεια ιδέα για σένα!

Το french manicure έκανε δυναμική επανεμφάνιση πέρυσι το Καλοκαίρι και ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων. Η αλήθεια είναι πως το είχατε ξεχάσει.

Πρόκειται για ένα trend που είχατε αφήσει πίσω τα τελευταία, πολλά χρόνια και δεν σκεφτήκατε πως θα ερχόταν η στιγμή που θα το ζητούσατε και πάλι από τη μανικιουρίστ σας. Τελικά όμως οι celebrity nail artists και τα it girls είχαν διαφορετική γνώμη. Μην ξεχνάτε πως το french mani της Bella Hadid συζητήθηκε πολύ και ακολούθησαν όλες σχεδόν οι strars. 

Οι nail artists με τη σειρά τους βρήκαν μια πολύ καλή ευκαιρία να δημιουργήσουν τις νέες εκδοχές τους που έκαναν θραύση με πρώτη και καλύτερη εκείνη με το χρώμα στα tips. Είδαμε χρυσό, neon, μαύρο αλλά και όλη την παλέτα του ουράνιου τόξου. Και η τάση καλά κρατεί, κι αυτό το Καλοκαίρι. Οι celebrities συνεχίζουν να το υιοθετούν κι εσείς το έχετε λατρέψει. 

 

Τελευταία στη σειρά είναι η Jessica Alba που απόκτησε ένα κλασικό, “καθαρό” και τέλειο french manicure, κατάλληλο για όσες από εσάς ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφες. Αλλά και για όσες αυτή την εβδομάδα θέλουν ένα κομψό και minimal look.

 

demys blog