Η celebrity make up artist Nam Vo αποκαλύπτει το πιο έξυπνο τρικ για να καλύψετε το ενοχλητικό σπυράκι!

Η celebrity make up artist Nam Vo αποκαλύπτει το πιο έξυπνο τρικ για να καλύψετε το ενοχλητικό σπυράκι!

Η Nam Vo είναι μία από τις διασημότερες make up artists και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι απίθανος και γεμάτος με video που αποκαλύπτουν όλα της τα μυστικά για τέλεια επιδερμίδα και looks.

 Κάπου εδώ θα πρέπει να την ευχαριστήσουμε αφού είναι αρκετές οι φορές που μας έχει σώσει.

Το τελευταίο μάλιστα το αποθηκεύσαμε κι εσείς θα πρέπει να κρατήσετε σημειώσεις αφού δίνει το πιο έξυπνο τρικ για να καλύψετε το ενοχλητικό σπυράκι που έκανε την εμφάνιση του ξαφνικά.

Το προϊόν που θα σας βοηθήσει είναι το κονσίλερ. Γνωρίζουμε πως δεν λείπει από το νεσεσέρ σας και αρκετές είστε εσείς που ξοδεύετε κάτι παραπάνω αφού το σωστό κονσίλερ κάνει θαύματα.

Η Vo ανέβασε ένα video με όλες τις λεπτομέρειες. Δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε. Αρχικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ μισό ή ένα τόνο πιο πιο σκούρο από εκείνον της επιδερμίδας σας.

Η make up artist τονίζει πως κάτω από τα μάτια απλώνουμε ένα τόνο πιο ανοιχτό από το δέρμα, όταν πρόκειται όμως για σπυράκι δεν θα μας βοηθήσει το συγκεκριμένο.

Το απλώνετε και κάνετε καλό blending με το ειδικό σφουγγαράκι. Για ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη χρησιμοποιείτε στη συνέχεια ένα foundation powder το οποίο πρέπει να είναι ελαφρά πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας. Προσοχή όμως: Μην χρησιμοποιήσετε μεγάλο πινέλο αλλά ένα μικρό και πλούσιο. 

Όσο απλό κι αν σας φαίνεται αυτό είναι όλο. Το σπυράκι έχει εξαφανιστεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video και να ακολουθήσετε πιστά τα βήματα της Vo και φυσικά να αποκτήσετε το κατάλληλο κονσίλερ αν δεν το έχετε ήδη.

faysbook.gr

 

demys blog