Έξυπνα beauty κόλπα που μπορείς να κάνεις εύκολα με ένα κόκκινο κραγιόν (video)

Έξυπνα beauty κόλπα που μπορείς να κάνεις εύκολα με ένα κόκκινο κραγιόν (video) Έξυπνα beauty κόλπα που μπορείς να κάνεις εύκολα με ένα κόκκινο κραγιόν (video)
Watch the video

Έξυπνα beauty κόλπα που μπορείς να κάνεις εύκολα με ένα κόκκινο κραγιόν (video)

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα από τα παλαιότερα κόλπα στο μακιγιάζ που μπορούν να αναβαθμίσουν το μακιγιάζ σας από απλό σε τέλειο.

Υπάρχουν, λοιπόν, κάποια κόλπα για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα και μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο που συνοδεύει το άρθρο.

 

Στο βίντεο εντοπίσαμε, 4 beauty hacks που μπορείτε να κάνετε με ένα κόκκινο (όχι όμως ματ, γιατί έχει πιο compact υφή) κραγιόν.

Το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που χρησιμοποιούν πολλοί μακιγιέρ και στην ουσία σας βοηθά να καλύψετε τους μαύρους κύκλους έχοντας ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας. Απλά πριν απλώσετε το concealer, φροντίστε πρώτα να έχετε απλώσει, μια λεπτή στρώση από το κραγιόν σας.

 

Επίσης το κραγιόν, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως eyeliner ή σκιά ματιών και φυσικά ως ρουζ, ενώ κάνοντας πρώτα ένα χοντρό Χ, στο κέντρο του άνω χείλους, εξασφαλίζετε πως τα χείλη σας θα δείχνουν πιο… ζουμερά και πλούσια.

 

demys blog